Man City er tæt på Premier League-titlen, da Haaland scorer to gange i 2-0-sejren over Tottenham

Comments · 63 Views

Erling Haaland scorede to gange, da Manchester City slog Tottenham med 2-0 tirsdag og kom inden for en sejr fra en rekordstor fjerde Premier League-titel i træk.

Den tredobbelte forsvarende mester går ind til sidste spillerunde på søndag med et forspring på to point til Arsenal på andenpladsen.

City får besøg af West Ham i sæsonens sidste ligakamp, mens Arsenal også spiller hjemme mod Everton.

»Tennisspillerne siger, at ›serven til at vinde Wimbledon‹, den sidste kamp, er den sværeste,« sagde City-manager Pep Guardiola. »Vi ved, hvad vi spiller for. Spændingen er der, rivalen er så god. Det er derfor, det er svært, det ved vi.«

Haaland bragte City foran i det 51. minut på Tottenham Hotspur Stadium, da han omsatte Kevin De Bruynes indlæg fra tæt hold.

Han scorede sit andet mål fra straffesparkspletten i det første minut af overtiden, efter at Pedro Porro havde nedlagt Jeremy Doku.

Sejren betyder, at Billige Manchester City Fodboldtrøjer Børn har kontrol over sin egen skæbne i kampen om titlen, selv om de blev presset helt til det sidste af Arsenal.

Guardiola er nu inden for rækkevidde af sit sjette mesterskab på syv sæsoner.

Intet andet engelsk hold har formået at vinde fire mesterskaber i træk, og City er også på udkig efter at sikre sig back-to-back-titler i ligaen og FA Cuppen.

Guardiola gik ind til tirsdagens kamp med et point ned til Arsenal og havde advaret sine spillere om, at alt andet end maksimumpoint ville sætte en stopper for deres dominans i Englands bedste række. Det øgede kun presset på hans hold, som også skulle forsøge at afslutte en stime på fire nederlag i ligaen mod Spurs.

Og det så ud til at gå ud over Citys spillere i en nervøs første halvleg.

»De spillede for konsekvenserne af resultatet. Når man gør det, kommer man til at tabe Premier League,« sagde Guardiola. »De er mennesker, jeg forstår presset.«

Europa Cup Trøje

Haalands mål seks minutter inde i anden halvleg lettede spændingen. Men selv om hans mål var afgørende, måtte City sætte sin lid til, at den indskiftede målmand Stefan Ortega holdt Spurs på afstand, da hjemmeholdet pressede på for en udligning.

Ortega kom på banen i det 69. minut, efter at Ederson havde pådraget sig en hovedskade i et sammenstød med Cristian Romero, og han måtte hurtigt blokere et forsøg fra tæt hold fra Dejan Kulusevski.

Senere reddede han igen Spurs-angriberen, men Ortegas bedste øjeblik kom i det 86. minut, da Son Heung-min løb igennem mod mål.

Med kun målmanden at slå så Son ud til at være sikker på at score, da han skød lavt mod hjørnet. Uafgjort ville have bragt Billige Arsenal Fodboldtøj Børn i førersædet for titlen inden søndagens sæsonfinale - men Son kunne kun se til, mens Ortega skød et ben ud for at afbøje bolden.

Guardiola, der så på, havde hovedet i hænderne, før han faldt til jorden i lettelse.

Kort tid efter lokkede Doku Porro til et udfald i Spurs-feltet, og dommer Chris Kavanagh pegede på pletten.

Haaland afgjorde kampen ved at sende sit skud op i det øverste hjørne som sit andet mål i kampen og sit 38. i sæsonen.

Citys sejr betød også, at Aston Villa sikrede sig fjerdepladsen og kvalifikation til næste sæsons Champions League foran Tottenham på femtepladsen.