West Ham 1-1 Tottenham: Kurt Zouma annullerer Brennan Johnsons mål, mens Spurs holder stand i London-derbyet

Comments · 30 Views

Ange Postecoglou understregede, at Tottenham Hotspur fodboldtrøje børn ikke er “færdige”, efter at han havde joket med, at han ville styre sine spillere med et “joystick” efter 1-1-kampen mod West Ham.

Spurs forpassede chancen for at lukke hullet til Aston Villa på fjerdepladsen efter at have bragt sig foran i det femte minut på Brennan Johnsons hovedstød, men Kurt Zouma udlignede, da han headede bolden i mål efter et hjørnespark.

The Hammers burde have vendt kampen efter pausen, da Spurs-målmand Guglielmo Vicario reddede godt fra Konstantinos Mavropanos efter endnu et hjørnespark, inden Michail Antonio skød direkte på italieneren, da han var helt fri foran mål.

Begge hold kunne have vundet i overtiden, da Destiny Udogie skød lige på Lukasz Fabianski inde fra feltet, og Bowens forsøg gik forbi Vicarios fjerneste stolpe.

“Jeg synes, at vi for det meste kontrollerede kampen ret godt,” sagde Spurs-boss Postecoglou. “De er et stort, stærkt hold. De står dybt og gør det svært for dig. Man skal være ret rolig i sin tilgang, men også meget disciplineret, fordi de er en trussel på kontraangreb.

“Vi indkasserede et mål på en dødbold, men resten af dødboldene klarede vi rigtig godt. På den forreste tredjedel manglede vi lidt klarhed i tankerne. Men de er mennesker, det er bare fodbold. Jeg ville elske at have et joystick og placere dem, hvor jeg vil have dem, men sådan fungerer det ikke.

“Nogle gange har vi mere tid, end vi tror. Der var tidspunkter, hvor bolden blev sendt på tværs af feltet, hvor vi burde have været i de områder. Det er alt sammen en del af udviklingen. Det er derfor, vi har trænere, og derfor, vi udvikler et system. Vi er ikke den færdige vare, og det ved vi godt.
“Der var nok i aften til, at jeg kan sige, at det er et hold, der stadig er på vej i den rigtige retning.”

Mend Fodboldtrøje

Resultatet betyder, at Spurs er to point efter Villa – som skal til Manchester City på onsdag – og ni point foran Manchester United på sjettepladsen, som møder Chelsea på torsdag. West Ham United fodboldtrøje børnm ligger fortsat på syvendepladsen efter Newcastles uafgjorte kamp mod Everton.

Hvordan en kamp fra ende til anden ikke kunne afgøres
West Ham startede dette London-derby bedst og havde en stor chance for at komme foran, da Mohammed Kudus efter godt forarbejde i venstre side lagde et indlæg ind til Bowen i feltet, men den engelske landsholdsspiller tog øjnene fra bolden og sendte sit forsøg tæt forbi mål.

Det viste sig at være afgørende, for mindre end et minut senere tog Spurs føringen. Yves Bissouma fodrede Timo Werner i venstre side, og tyskeren fik lov til at gå ind i feltet og finde Johnson et par meter ude. I modsætning til Bowen vidste Spurs-fløjen, hvor nettet var.

Hammers kom tilbage, og Kudus måtte se endnu et nærgående forsøg blive afvist efter et hjørnespark – og det var på et lignende oplæg, at West Ham fik udlignet.
Zouma fik plads til at gå frem til forreste stolpe og møde Bowens hjørnespark helt umarkeret, og forsvarsspilleren nikkede bolden hjem med baghovedet.

Begge hold havde chancer for at genvinde føringen, da James Ward-Prowse testede Vicarios handsker med et frispark fra 30 meter, mens Pedro Porro og Rodrigo Bentacur skød forbi for Spurs i en medrivende åbningsperiode.

Den sluttede, hvor den slap i anden periode, da West Ham United fodboldtrøje børn søgte efter et tidligt mål. Vicario var på højde med Antonios forsøg, derefter Mavropanos’ hovedstød på det efterfølgende hjørnespark, før Lucas Paqueta sendte et skud lige forbi mål fra kanten af feltet.

Efter en time kom kampens chance til Antonio, som opsnappede en lang bold fremad og holdt Micky van de Ven væk, så han kunne løbe helt fri. Med Vicario at slå kunne han kun skyde bolden ind i målmandens midterfelt.

Spurs lagde pres på i løbet af anden halvleg, og Heung-Min Son – der var usædvanligt stille i denne kamp – skød langt forbi Fabianskis nærmeste stolpe, mens Porro testede West Ham-målmanden.

Kampen måtte vente til det 93. minut for at finde kampens sidste store chance. En løs bold havnede hos Udogie i feltet, og med frit udsyn til målet kunne han kun ramme Fabianskis midtstopper.

West Ham gik derefter op i den anden ende, og Antonios stikning fandt Bowen i feltet, men han kunne ikke finde det lange hjørne, mens han var under pres fra den fremstormende Vicario. Man måtte nøjes med et point.

Ange: Vores angribere manglede klarhed i tankerne

Tottenhams manager Ange Postecoglou:

“For det meste kontrollerede vi kampen rigtig godt. Det er et svært sted at komme, de står dybt og gør det svært for dig, og du ved godt, at du skal være rolig i din tilgang og meget disciplineret, for de er altid en trussel på kontra.

“For det meste håndterede vi det rigtig godt. Vi indkasserede et mål på en dødbold, men i det store hele håndterede vi vores dødbolde godt.

“Den forreste tredjedel manglede lidt klarhed i tankerne. Vi kom ind i nogle gode områder og kunne have haft meget bedre resultater, men vores generelle spil var jeg virkelig tilfreds med.

“De [angriberne] er mennesker, det er bare fodbold. Jeg ville elske at have et joystick og fortælle dem, hvor de skulle være!

“Det er ikke let mod et hold som West Ham. Nogle gange tror jeg, at vi har mere tid, end vi tror. Der var tidspunkter, hvor bolden blev sendt på tværs af feltet, hvor vi kunne være i de områder.”

Moyes er glad for West Hams resultater mod Spurs i denne sæson

West Ham-manager David Moyes:

“Uafgjort var nok fair i sidste ende. Vi gjorde mange gode ting igen, viste mange flere gode ting defensivt i aften, end vi gjorde i weekenden. Vi så truende ud, når det var nødvendigt, og vi var nødt til at yde vores bedste for at stoppe et meget godt Tottenham-hold.

“Vi var meget mere aggressive og modstandsdygtige i defensiven. Hvis du havde givet mig fire point mod Spurs i denne sæson, ville jeg have givet dig hånden og sagt mange tak. Alt i alt et rigtig godt sæt resultater mod Tottenham i denne sæson.

“Der er ingen tvivl om, at de også fik os til at arbejde hårdt. Vi måtte jagte bolden meget i aften. Men jeg vil gerne have et hold, der kan bruge tiden i minutterne uden boldbesiddelse. Hvem ved, måske får vi brug for det i overtiden i de kommende uger.”