Francuski prvak Svjetskog prvenstva kritizirao je igru Kylian Mbappé u Ligi prvaka protiv Barcelone

Comments · 84 Views

Francuski prvak Svjetskog prvenstva kritizirao je igru Kylian Mbappé u Ligi prvaka protiv Barcelone

Kylian Mbappé suočio se s teškim kritikama nakon poraza jeftino Nogometni dresovi PSG od 3-2 od FC Barcelona u UEFA Ligi prvaka. Paris Saint-Germain sada ide u Kataloniju na uzvratnu utakmicu četvrtfinala, treba mu pobjeda kako bi zadržao svoje nade za naslov europskog prvaka ove sezone.

Za kojeg se očekivalo da će biti pokretačka snaga Paris Saint-Germain protiv Nogometni dresovi FC Barcelona, Kylian Mbappé se borio da postigne učinak, suočavajući se sa snažnim otporom obrane gostiju. Unatoč naporima, nije uspio zabiti, ostavljajući Paris Saint-Germain pred teškim zadatkom u uzvratu.

Nogometna Trgovina

Bivši francuski reprezentativac i pobjednik FIFA Svjetskog prvenstva Christophe Dugarry nije škrtario u svojoj ocjeni Nogometni dresovi Mbappé izvedbe. Opisao je Mbappeov prikaz kao prikaz "najgoreg nogometa i najgoreg igrača visoke razine". Dugarry je kritizirao ne samo Mbappeove borbe na terenu, već i njegov stav, navodeći uočeni nedostatak poštovanja.

Dugarryjeve izjave pridonose tekućim nagađanjima oko Kylian Mbappé budućnosti, posebice o njegovom prelasku iz Paris Saint-Germain u Real Madrid o kojem se priča. Ispadne li Paris Saint-Germain iz Lige prvaka u nadolazećim utakmicama, to bi moglo ubrzati Kylian Mbappé odlazak u Los Blancose.

Kylian Mbappé loša igra protiv FC Barcelona izazvala je oštre kritike francuskog prvaka Svjetskog prvenstva Christophea Dugarryja, potaknuvši nagađanja o njegovom odlasku Paris Saint-Germain u jeftino dres Real Madrid.

Comments